NA24.no

Ville du hatt dette på veggen?

KUNST FOR DEN KRESNE? Et maleri av Michael Jackson utkledd som konge er blant hans private eiendeler som nå auksjoneres bort.
KUNST FOR DEN KRESNE? Et maleri av Michael Jackson utkledd som konge er blant hans private eiendeler som nå auksjoneres bort. (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Michael Jacksons personlige eiendeler går under hammeren.

(LXUS.no) Helseproblemer og pengeproblemer - de siste årene har vært meget tøffe for popkongen Michael Jackson (50). Nå har Bahrains mest berømte innbygger funnet ut at han skal tjene en slant, og dermed auksjoneres alle hans eiendeler fra Neverland-ranchen bort.

LES OGSÅ:
Denne kan knuse prisrekorden
Tidenes kjendisur under hammeren

Blant klenodiene som nå kan bli dine, er et maleri av Jackson utkledd som konge, et brev fra president Ronald Reagan og inngangsporten til Neverland.

Alt skal vekk

Auksjonen vil bli holdt hos Julien's Auction House i Los Angeles i perioden 22. til 25. april, og salget inkluderer absolutt alt av innretninger og løsøre fra Thriller-sangerens eventyrranch. Det er ventet at auksjonen vil innbringe en formue, og katalogen alene har en pris på 3.500 kroner.

Michael Jackson debuterte som artist allerede som 11-åring, og gikk solo i 1971. Han er en av tidenes mestselgende artister og har vunnet 13 Grammy-priser og hatt like mange nummer én-singler.

Se bildene av noen av Jacko-klenodiene som nå auksjoneres bort i bildespesialen øverst på siden!

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere