NA24.no

Telenor har noen hundre privilegerte vip-kunder med livstidsabonnement og mulighet til å ringe gratis i Telenors nett i Bulgaria. Statsminister Boyko Borisov har vært vip-kunde i selskapet i over ti å.
Telenor har noen hundre privilegerte vip-kunder med livstidsabonnement og mulighet til å ringe gratis i Telenors nett i Bulgaria. Statsminister Boyko Borisov har vært vip-kunde i selskapet i over ti å. Foto: Nikolay Doychinov (AFP / NTB Scanpix)

VIP-er ringer gratis hos Telenor-selskap

Sist oppdatert:
Den bulgarske statsministeren kan ringe gratis og ubegrenset med Telenor i Bulgaria. Han tilhører en utvalgt krets av Telenors vip-kunder i landet.

Telenor har noen hundre privilegerte vip-kunder med livstidsabonnement og mulighet til å ringe gratis i Telenors nett i Bulgaria. Statsminister Boyko Borisov har vært vip-kunde i selskapet i over ti år, skriver Dagens Næringsliv (DN) onsdag.

«Vip no monthly, GGFree» heter abonnementstypen, som en engere krets i Bulgaria er blitt tilbudt. Avtalene er utformet på en slik måte at Telenor ikke kan avslutte dem. Blant fordelene er gratis ringing i Telenors eget nett.

Telenor er en av de største teleoperatørene i Bulgaria etter å ha kjøpt det bulgarske teleselskapet Globul ifjor. Telenor kjøpte selskapet fra greske OTE for 717 millioner euro, tilsvarende 5,6 milliarder kroner. Globul, i dag Telenor Bulgaria, har 4,5 millioner kunder.

Kommunikasjonsdirektør i Telenor, Erik Nord, bekrefter VIP-abonnementene:

– Vi bekrefter at Globul har tilbudt enkeltpersoner og bedrifter spesielle vip-abonnement, skriver Nord i en epost til DN.

Ifølge Nord ringer VIP-kundene gratis i eget nett, med at de betaler for andre tjenester.

Telenor har ikke oversikt over hva som var vilkårene for å få VIP-abonnement, skriver DN.


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere