*Nettavisen* Økonomi.

Viser Berlusconis nakenbilder

Foto: JAVIER SORIANO (AFP)

Spanias største avis sparer ikke på konfekten.

05.06.09 15:12

Det store samtaletemaet i Italia de siste dagene er de kontroversielle nakenbildene som ble tatt av Antonello Zappadu i Villa Certosa i Berlusconis residens på Sardinia.

NA24 Propaganda - Norges ledende medienettsted

Bildene ble ulovlige å publisere i Italia, etter at Berlusconi fikk retten med på sensur. Nå har imidlertid den spanske storavisen El Pais publisert bildene.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

En kompis og en danser
Bildene er fra Silvio Berlusconi residens. Ansiktene til alle deltagerne er gjort ukjennelig, utenom Berlusconis. For uten den italienske statsministeren, er bildene av en venn og en flamencodanserinne.

Den italienske statsministeren er under etterforskning for bruk av statlige fly for privat bruk, en av dem av transport for hans gjester til festen på Sardina. Fotografen påstår at det hver uke benyttes offisiell transport for å bringe venner, artister, dansere og TV-stjerner for statsministeren til Sardinias Costa Esmeralda-flyplass.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fortsatt populær
Til tross for at Berlusconi er under etterforskning og at kona hans har gått lei av hans usvevende liv, er den italienske statsministeren meget populær.

Forrige måned publiserte den venstreorienterte avisen La Repubblica en meningsmåling som anslo hans popularitet til 56 prosent. Berlusconi mener likevel at han blir behandlet urettferdig av landets medier - det til tross for at han direkte eller indirekte kontrollerer 90 prosent av Italias fjernsynskanaler.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag