*Nettavisen* Økonomi.

Visma knaller til

Beste kvartal noensinne fra programvareselskapet.

Nordens største leverandør av programvare og tjenester innen økonomi og administrasjon fortsetter den positive utviklingen, og leverer det beste kvartalet i selskapets historie.

NA24 - din næringslivsavis

Omsetningsvekst på 20 prosent
I første kvartal i år omsatte Visma for 705 millioner kroner, mot 587 millioner kroner i samme periode i fjor. Det gir en omsetningsvekst på 20 prosent, hvorav 12,1 prosent er organisk vekst. Ifølge selskapet skyldes den organiske veksten god utvikling i de markedene hvor Visma opererer og økende etterspørsel etter Vismas produkter og tjenester.

- Nye oppkjøp
- Vi er meget godt tilfreds med utviklingen – både når det gjelder omsetning og resultat. Vi opplever god utvikling i alle markeder, og regner med at også resten av 2007 vil utvikle seg positivt. Visma satser på fortsatt organisk vekst og marginforbedringer, men vi vil heller ikke utelukke nye, strategiske oppkjøp, sier Øystein Moan, konsernsjef i Visma i en børsmelding.

EBITDA-resultatet i første kvartal endte på 122 millioner kroner sammenlignet med 80,9 millioner kroner i samme periode i fjor. Dette tilsvarer en resultatforbedring på over 50 prosent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.