NA24.no

Voldberg vokser i IT

Investor Tore Aksel Voldberg har kjøpt seg videre opp i to teknologiselskap den siste uken. Sjekk investorens investeringer her.

Tore Aksel Voldberg har lenge vært en av de mest aktive investorene på Oslo Børs. Nå satser han på IT-aksjene, som har havnet fullstendig i skyggen av olje- og oljeservice.

Ifølge utskrifter fra Verdipapirsentralen har Voldberg den siste i uken kjøpt seg opp i de to IT-selskapene Apptix og Fast Search & Transfer.

NA 24 - din nye næringslivsavis

Voldberg sitter med 2,99 prosent av aksjene i Apptix etter å ha kjøpt 550.000 aksjer forrige uke. Investoren er dermed selskapets 8. største aksjonær med 1,8 millioner aksjer.

Etter dagens børskurs i Apptix har dermed Voldberg aksjer i selskapet for 14,8 millioner kroner. Den siste uken har Apptix-kursen løftet seg 13,3 prosent.

Voldberg har også kjøpt seg videre opp i Fast. Han er selskapets 7. største aksjonør med sine 9,2 millioner aksjer. Forrige uke kjøpte den kjente investoren 800.000 aksjer og har dermed en eierandel på 2,58 prosent i selskapet.

Fast-aksjene til Voldberg har en verdi på 225,4 millioner kroner dersom han skulle solgt hele posten mandag. Den siste uken har Fast-kursen løftet seg 0,8 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere