NA24.no

Valuta USD 8,08 EUR 9,62 GBP 10,93 SEK 91,28
Oslo Børs 0,90
Foto: Paul Weaver (SIDE2)

Vollvik dumper prisen

Sist oppdatert:
Må krype lavere for å tilfredsstille investorene.

Den kjente investoren Idar Vollvik er ute i markedet med en emisjon i sitt mobilselskap Ludo. Ifølge Finansavisen må Vollvik nå dumpe kursen for få inn pengene i en emisjon.

Tidligere har Vollvik uttalt til NA24 at han ønsker å hente inn 200 millioner kroner i emisjonen, som skal kan benyttes til å kjøpe mobilkundene til Ventelo. Ifølge Finansavisen ser det nå ut til at Idar Vollvik dumper prisen på Ludo og legger opp til kriseemisjon i holdingsselskapet.

I holdingselskapet sitter rettighetene til merkevaren og de andre selskapene i Ludo-strukturen.

Settes lavt
Det er flere kilder som opplyser til Finansavisenat emisjonsplanene til Ludo Mobil er flyttet til holdingsselskapet, Ludo Mobil Holding. Og ryktene skal ha det til at emisjonsprisen blir satt lavt.

- Det eneste jeg hører nå er at emisjonsprisen vil bli satt veldig lavt, sier en markedsaktør til avisen. En annen kilde sier det samme.

- Jeg har ikke fått noe konkret informasjon, men det er ingen annen mulighet nå enn å sette emisjonskursen svært lavt.

På pengejakt
Idar Vollvik har vært på pengejakt til sitt mobilselskap, etter å ha vært på kanten av konkurs det siste året. Tidligere i år var han timer unna en konkurs, initiert av kemneren. Vollvik klarte imidlertid å innfri skattekravene i siste liten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere