NA24.no

Vollvik garanterer emisjon i børskule

Sist oppdatert:
Tirsdag kveld gjennomfører børskulen DynaPel en emisjon på 30 til 50 millioner kroner som er garantert av super-traderen Idar Vollvik.

Turbo-investor Idar Vollvik gir seg ikke. Nå garanterer han for at emisjonen for sikkerhetsselskapet DynaPel tirsdag kveld fulltegnes.

NA 24 - din nye næringslivsavis

Meglerhuset DnB NOR Markets jobber på spreng tirsdag ettermiddag og kveld for å hente inn 30 til 50 millioner kroner til selskapet.

Idar Vollvik selv ønsker ikke å kommentere emisjonen overfor NA 24 iMarkedet, men som NA 24 avslørte tidligere tirsdag har han kjøpt seg opp til 45 prosent i selskapet.

I løpet av de siste ukene har DynaPel tredoblet kursen på børsen og prises nå til over 450 millioner kroner. Vollviks andel har en verdi på rundt 200 millioner kroner - noe som har kostet ham om lag 100 millioner kroner.

Emisjonskursen blir satt til sluttkursen tirsdag som var på 25,50.

Sjekk kursutviklingen her

Førstkommende torsdag vil Vollvik og ledelsen i DynaPel være på plass i Las Vegas ved en stor sikkerhetsmesse, og det skal ikke utelukkes at kursen stiger ytterligere som følge av økt interesse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere