NA24.no

Vollvik-kule på 100 mill.

Sist oppdatert:
Jetsetinvestor Idar Vollvik har tjent nærmere 100 millioner kroner i oljeselskapet Altinex.

Idar Vollvik spurter videre på Oslo Børs. Nå har turboinvestoren tjent rundt 100 millioner kroner på sin investering i oljeselskapet Altinex.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier Vollvik til NA24.

NA24 - din nye næringslivsavis

20 mill. på to dager
I løpet av de to siste dagene har hans 260 millioner Altinex-aksjer steget med nesten 20 millioner kroner i verdi, og verdsettes nå til rundt 160 millioner kroner.

Sjekk utviklingen til Altinex her

Vollvik solgte sitt mobilselskap Chess til den svenske mobilgiganten Telia i fjor og kasserte inn rundt 700 millioner kroner.

Siden har han bygd seg opp til å bli den råeste traderne i det norske finansmiljøet, og handler for nærmere en milliard kroner om dagen. Selv storgutter som Øystein Stray Spetalen, Tore Aksel Voldberg, Jan Haudemann Andersen og Petter Stordalen blir smågutter å regne.

Raske fly og biler
Vollvik liker også raske fly og biler. Han har allerede rukket å betale en million kroner for en flytur fra Las Vegas og hjem for å rekke børsåpningen i Oslo .

I tillegg har han gått til innkjøp av to Koenigsegger - verdens raskeste personbiler - til syv millioner kroner , hvorav en er gitt bort til Plan Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere