*Nettavisen* Økonomi.

Vollvik nekter å flytte fra millionvillaen

Idar Vollvik vil ikke flytte fra millionvillaen, til tross for kravet om tvangssalg. Foto: Bergensavisen/Marit Hommedal/Scanpix

Idar Vollvik nekter å forlate huset som han nå kastes ut av.

Huset til Idar Vollvik i fana utenfor Bergen har flere ganger tidligere vært forsøkt tvangssolgt. Det er eiendomsinvestor Tom Altenborn som står bak kravet om tvangssalg denne gangen, noe han også har vunnet frem med i retten.

Vollvik selv sier han nekter å flytte ut, og at Altenborn skal få pengene sine.

Vollvik skyldte 2,5 millioner kroner til eiendomsinvestoren etter at han fikk betalingsproblemer med en restskatt på 24 millioner i 2010.

– Jeg har veldig respekt for Altenborn og familien. Dette er kjekke og hyggelige folk og de skal selvfølgelig få pengene sine. Jeg har allerede begynt å betale. De har fått et klekkelig avdrag, og skal selvfølgelig få mer, sier Vollvik til TV2.

Advokat Kristian Voie Danielsen, som representerer Altenborn, er ikke enig i ak saken er i ferd med å løses.

– Jeg er kjent med at Vollvik har vært i kontakt med meg. Men det foreligger ingen løsning. Fire X Ta AS har et krav og det må betales. Per i dag er det ikke lagt fram noen tilfredsstillende løsning for hvordan gjelden skal betales, sier Voie Danielsen.

Villaen til Vollvik er pantsatt til langt over pipen. Totalt er det krav på 24,5 millioner kroner i den.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag