*Nettavisen* Økonomi.

Vollvik rir igjen

Turbo-investor Idar Harry Vollvik lastet opp med oljeaksjer forrige uke.

02.10.06 15:33

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Investor Idar Harry Vollvik har signalisert at han vil roe ned aktiviteten i aksjemarkedet. Men å holde fingrene borte fra oljeaksjene har han ikke klart, viser ferske aksjonærutskrifter.

NA24 - din næringslivsavis

Investoren, som fortiden er bosatt i Spania med sin familie, benyttet forrige uke til å laste opp med aksjer i oljeselskapet Altinex.

Hans investeringsselskap benyttet anledningen til å laste opp én million aksjer i selskapet. Etter kjøpet har Vollvik 14,08 millioner aksjer i selskapet, til en verdi på rundt 14 millioner kroner. Selv om Vollvik nå er den 13. største aksjonæren i selskapet, har han bare 0,71 prosent av aksjene. Posten Vollvik kjøpte må også betegnes som svært moderat i forhold til hans tidligere trading.

Vollvik bruke også forrige uke til å laste opp med aksjer i oljeselskapet DNO. Ifølge aksjonærutskrifter kjøpte Vollvik Invest forrige uke 1,2 millioner aksjer i selskapet, Det var en investering på rundt 10,6 millioner kroner.

Etter kjøpet har investoren aksjer i selskapet for 110 millioner kroner, eller 12,4 millioner aksjer. Han er dermed åttende største aksjonær i selskapet med 1,4 prosent av aksjene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag