NA24.no

Vollvik-selskap sliter tungt

Sist oppdatert:
Idar Vollvik risikerer milliontap i det børsnoterte selskapet Nio Security.

Det børsnoterte teknologiselskapet Nio Security fikk krisehjelp i desember. Det er langt fra nok.

NA24 - din næringslivsavis

Allerede neste uke kan selskapet ha negativ egenkapital, viser kvartalsregnskapet selskapet la frem fredag. Selskapet har ikke tatt nedskrivning på goodwill-posten.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

- Selskapet har engasjert en ekspert til å utføre en verdsettelse av goodwill og immaterielle eiendeler, og resultatet av denne verdsettelsen vil være ferdig neste uke, skriver Nio i sin kvartalsrapport.

Ved årsskiftet var disse postene på 4,1 millioner dollar, mens egenkapitalen kun var på 245.000 dollar. Dermed kan hele egenkapitalen bli radert bort med et pennestrøk når den nye verdsettelsen foreligger.

Som om ikke disse utsiktene var dystre nok, var heller ikke regnskapet i seg selv lystig lesning. Driftsinntektene endte på 393.000 dollar, en nedgang på over en million dollar fra samme periode året før. For hele året endte inntektene på 2,3 millioner dollar, en salgssvikt på 1,5 millioner dollar.

Underskuddet var noe lavere enn året før, og endte på 463.000 dollar, mot 1,35 millioner dollar året før. For året som helhet endte underskuddet på 5,5 millioner dollar, mot 4,7 millioner året før.

Ved utgangen av året hadde selskapet 705.000 dollar i kontanter.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere