*Nettavisen* Økonomi.

Vollvik varsler storkjøp

Foto: (Montasje AP/NA24)

Nå skal mobilgründeren skaffe 200 millioner fra investorer.

Comebacket til Idar Vollvik i mobilbransjen har ikke gått upaktet hen. Nå er den aktive gründeren i markedet med en storemisjon for å gjøre Ludo Mobil til et av Norges største mobilselskaper. Etter det NA24 forstår er det Ventelos mobilkunder som står øverst på ønskelisten, men Vollvik påstår at han også ser på to andre kundeporteføljer.

- Ventelo er vel en av tre kundemasser vi ser på om dagen, sier Vollvik til NA24.

Henter 200 mill.
I løpet av de nærmeste dagene starter Vollvik sin presentasjonsrunde mot investorer. Han skal hente inn 200 millioner kroner, som uavkortet skal gå til oppkjøp.

- Vi starter opp om 10 dager. Da skal vi ut å presentere et nytt prospekt til folk, sier Vollvik. Han har fått revisjonsselskapet Deloitte til å gjennomgå tallene i selskapet.

Aksjeemisjonen skal gjennomføres av meglerhusene ABG Sundal Collier og Carnegie. Emisjonskursen og prisingen av Ludo Mobil er ennå ikke fastsatt, sier Vollvik til NA24.

Går ut med tall
I mobilbransjen har det det siste året vært snakket mye om hvor mange kunder Vollvik og Ludo egentlig har. Allerede for ett år siden påsto Vollvik at han hadde 16.000 kunder hos Ludo Mobil

Flere har imidlertid vært skeptiske til anslagene til Vollvik. Nå vil imidlertid prospektet i forbindelse med emisjonen vise de eksakte tallene til Ludo.

- Vi skal vise dem. Det går jo veldig bra, sier Vollvik til NA24.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.