Verdens i særklasse rikeste nordmann kvitter seg med sin luksuriøse leilighet over to etasjer på Dr. Holms Hotel på Geilo. Leiligheten er på 271 kvadratmeter i toppetasjene på det populære vintersportsstedet, og er i markedet med en prisantydning på 25 millioner kroner.

Frekk detalj på kjøkkenet

Det gjør den til den nest dyreste fritidseiendommen som er annonsert på Finn.no. I videoen kan du se mange oppsiktsvekkende detaljer fra hvordan John Fredriksen har det «på hytta». Blant annet henger det et vortesvinhode over komfyren på kjøkkenet.

Megler Christian Haatuft hos Eiendomsmegler1 vet ikke om det er Fredriksen selv som har felt vortesvinet.

- I utgangspunktet er det bare leiligheten som selges, men vi er åpne for en diskusjon om noe av interiøret skal følge med, sier han til Nettavisen Økonomi.

Her kan du se de råeste objektene som er til salgs i den norske fjellheimen:

Haatuft har overtatt salgsansvaret etter at leiligheten ble forsøkt solgt for første gang for to år siden. Da ble den annonsert uten en pris, ifølge Hegnar.no, som først omtalte salget.

- Nå har vi satt 25 millioner kroner og allerede fått en del interessenter, sier Haatuft til Nettavisen Økonomi.

Slo sammen to leiligheter

Leiligheten besto opprinnelig av to boenheter som ble slått sammen til én på begynnelsen av 2000-tallet. Fredriksen kjøpte den første av de to på begynnelsen av nittitallet, ifølge Haatuft.

John Fredriksen går under navnet «Storeulv» og er utvandret fra Norge med base på Kypros og i London. Ifølge Kapitals rangering av Norges 400 rikeste personer, har han en formue på drøyt 113 milliarder kroner. Før jul fortalte han åpent om sin feiring av høytiden sammen med sin iranskfødte kjæreste Maryam Mohaghegh (47).