*Nettavisen* Økonomi.

Vraket millionlønn for å bli healer

- Det er ikke penger som er viktig, sier Rachel Wilmann.

22.01.13 21:32

Som toppselger i Storebrand var ikke Rachel Wilmann fornøyd med tilværelsen.

Etter 13 år i jobben som leder for et av de beste salgsteamene i konsernet tok hun den drastiske beslutningen om å slutte i jobben og følge hjertet.

- Jeg har alltid skullet være best i alt og konkurransekraften min har drevet meg langt. De siste 10-15 årene har jeg ikke gjort annet enn å jobbe og fått gode resultater. Det smakte godt, men jeg har følt at jeg ikke har gjort alt jeg skulle gjøre i livet, sier Wilmann til Nettavisen NA24.

Wilmann startet derfor selskapet Universell Terapi på Moholt. Her tilbyr hun og ti andre terapeuter healing, coaching og hypnose.

- Jeg fant ut at jeg måtte ta steget og følge hjertet.

Krevende hverdag
Wilmann skal ha hatt mye vondt i kroppen og vært veldig stresset i sin jobb. Problemer med nakke og rygg opplevde hun som symptomer på at det var på tide med en endring i hverdagen. Vendepunktet kom da hun ble lagt inn på sykehuset med sterke ryggsmerter.

Nå har hun forandret livet totalt og føler seg lykkelig med det hun driver med.

- Det var utfordrende, men samtidig veldig godt. Det er klart det er krevende å drive en egen bedrift, men jeg gleder meg alltid til å komme på jobb, sier Wilmann.

Storebrand skal ikke ha vært grunnen til hennes store veiskille.

- Jeg tror det var en pakke. Det er klart de hadde høye krav og vi måtte hele veien oppnå resultater, men det er jeg selv som presset meg så hardt at jeg måtte ta det valget, sier Wilmann.

Nå behandler hun selv mange andre ledere, får folk ut fra Nav og inn i arbeidslivet.

- Penger betyr ikke noe
I Storebrand hadde Wilmann millionlønn. At hun droppet denne lønnen for å følge hjertet bryr henne ikke.

- Det er ikke penger som er viktig. Plutselig falt hjertet over på noe annet og det føltes vanvittig godt å kunne hjelpe andre mennesker, sier Wilmann.

Nå har hun en venteliste på 2-3 måneder med klienter som ønsker hennes behandling.

- Jeg tjener greit i denne jobben. For meg er ikke drivkraften penger, men å gjøre folk friske. Jeg har formert konkurransekraften min over til å gjøre mitt ytterste for at de skal bli friske, sier Wilmann.

Hun forteller om en 70 år gammel mann som gikk til terapi i 16 år uten å huske noen ting fra fortiden før han kom til Wilmanns senter. Bare etter første time begynte han å huske.

- Det var en utrolig god følelse og slike historier er flotte. Det kan ikke beskrives for noen penger i verden.

«Den magiske reisen»
På fritiden skriver Wilmann en blogg. Der kan leserne følge hennes vei til bedre selvfølelse gjennom «Den magiske reisen».

- Min selvfølelse var på bunn. For at jeg skulle føle meg bra måtte jeg prestere bra. På bloggen skriver jeg om tankekraft, noe jeg synes er svært interessant å jobbe med. Det funker jo 100 prosent, sier Wilmann.

Mange lesere har meldt seg på reisen og følger nå Wilmann på hennes blogg.

- Jeg har hatt det vondt, nå jobber jeg med meg selv og ønsker å dele dette. På bloggen skriver jeg om teknikker jeg bruker i hverdagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag