NA24.no

Wall Street endte ned

Sist oppdatert:
Etter to dager med opptur på Wall Street, endte ukens siste dag med liten nedgang.

Børsene i New York åpnet dagen i dag langt dårligere enn gårsdagen, og etter at nøkkelordet for dagens handel på de amerikanske børsene har vært gevinstsikring, endte de litt ned.

Industriindeksen Dow Jones endte ned marginale -0,01 prosent, etter at den har steget to dager på rad. Den mer brede S&P 500-indeksen gikk ned rundt -0,4 prosent, mens teknologiaksjene på Nasdaq-indeksen gikk litt mer ned med -0,66 prosent.

NA24 - din næringslivsavis

Nasdaq var merket ved nyheten torsdag kveld om at Bill Gates planlegger å trappe ned sin rolle som styreleder i Microsoft for å jobbe fulltid med å gi bort pengene sine.

- Hvis vi hver dag skal tolke den amerikanske sentralbankens kommentarer, kommer vi til å bli utbrent før slutten av sommeren, sier aksjestrateg Barry Hyman i EKN Financial Service til Marketwatch, og viser til den siste uttalelsen fra sentralbankens St. Louis William Poole.

Hyman sier at markedet vil være i et traderområde helt frem til høsten, men mener likevel det er muligheter for en oppside de neste ukene.

Dagens nøkkeltall:

Dow 11,014.55 - 0.64 ( - 0.01%)

Nasdaq 2,129.95 - 14.20 ( - 0.66%)

S&P 500 1,251.54 - 4.62 ( - 0.37%)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere