NA24.no

Wall Street faller tilbake

Sist oppdatert:
USA-børsene klarer ikke følge opp gårsdagens oppløftende avslutning.

Aksjene i New York faller rett etter at handelen på Wall Street åpnet.

Den kjente industriindeksen Dow Jones faller 0,11 prosent til 12.317,98 poeng. Den brede S&P 500-indeksen blir sendt ned 0,22 prosent til 1.411,71 poeng. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen er ned 0,57 prosent til 2.438,35 poeng.

NA24 - din næringslivsavis

Det er store restruktureringer i internettselskapet Yahoo. Selskapet som har en av de mest populære portalene og søkesidene på nettet har sett seg nødt til å foreta en rekke grep. To av toppdirektørene blir nødt til å forlate etter at selskapet slår sammen flere av divisjonene.

Yahoo har ikke klart å holde tempoet til hovedkonkurrenten Google, og dermed er selskapet nødt til å foreta effektiviseringer av driften. Kampen om annonsekronene har blitt hardere og dermed har det i verksatt tiltak om forbedring.

Det ble skapt 158.000 nye arbeidsplasser i november i privatsektor, det viser tall fra ADP. Det er også anslått at de ble skapt 15.000 nye jobber i det offentlige, dermed ligger det an til at det ble skapt over 170.000 nye jobber utenfor jordbruket.

Dollaren har styrket seg noe i løpet av dagen og dermed virker det som om den siste tidens kursfall er over for denne gang. En dollar koster 6,13 kroner.

Oljeprisen faller noe tilbake i forkant av oljelagertallene fra USA. De ukentlige tallene slippes i ettermiddag og vil gi en pekepinne på hvordan etterspørselen etter fyringsprodukter utviklet seg i forrige uke.

Frontkontraktene på referanseoljen WTI koster 62,26 dollar ved råvarebørsen i New York.

Følg oljeprisen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere