NA24.no

Wall Street sikter opp

Sist oppdatert:
De amerikanske aksjefuturene peker opp torsdag ettermiddag.

Bråket med Nord Korea tar fortsatt mye av oppmerksomheten til verdens aksjemarkeder, men legger ikke noe press nedover på aksjekursene.

NA24 - din næringslivsavis

Dow Jones Indicative blir løftet 0,43 prosent, mens S&P 500 ligger an til å åpne opp 0,20 prosent. Den teknologitunge Nasdaq-futuren stiger 0,25 prosent.

Følg utviklingen her.

Oljeprisen faller noe tilbake etter at nye rekorder ble satt i går kveld. I den amerikanske handelen steg første kontraktene på referanseoljen WTI til over 75,40 noe som er ny rekord. Den tidligere rekorden på 75,35 dollar stammer fra midten av april i år.

Nord Koreas prøveoppskyting av potensielle atomraketter fikk markedet til å reagere ned onsdag. Råvareprisene blir løftet til nye høye nivåer som følge av den geopolitiske uroen i forbindelse med Nord Korea.

Senere i dag slippes tall over hvordan oljelagrene utviklet seg i forrige uke.

Rundt 2.000 færre personer meldte seg som førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i USA. Dermed møtte 313.000 for å søke om ledighetstrygd. Det var ventet at 315.000 skulle møte opp for å motta for å søke om stønad siden de er arbeidsledig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere