NA24.no

Wall Street ventes ned

Sist oppdatert:
De amerikanske indeksfuturene indikerer at Wall Street vil få en tung start på dagen.

Wall Street fikk et voldsomt løft i forrige uke etter at det kom det sterke makrotall. Mandag ligger børsene i New York an til å ta gevinst og dette får indeksfuturene til å peke nedover.

NA24 - din næringslivsavis

Dow Jones Indicative er flat, mens S&P 500-futuren er ned 0,30 prosent. Teknologiaksjene er også ventet å få en svak start og Nasdaq-futuren faller 0,70 prosent.

Den sterke oljeprisen tynger de amerikanske børsene. Irans atomprogram står igjen på dagsordenen og det er ventet at myndighetene i Teheran vil svare på FNs Sikkerhetsråds krev i forbindelse med det omstridte atomprogrammet. USA har skjerpet tonet mot Iran og krever at de skal innrette seg etter FNs retningslinjer.

Oljemarkedet frykter at Iran vil ta gå til frontalangrep på Israel og komme med trusler å kutte i oljeproduksjon. De andre råvaremarkedene legger også lokk på optimismen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere