NA24.no

Wall Street ventet ned

Sist oppdatert:
Resultatsesongen startet med skuffende nytt fra Alcoa og Lucent i går. I dag ventes New York-børsen å åpne litt ned.

Det amerikanske aksjemarkedet er ventet å åpne litt ned i dag. Følg utviklingen på Wall Street her.

NA24 - din næringslivsavis

Dow Jones Indicative faller 0,12 prosent, mens futureskontrakten for den teknologitunge Nasdaq-indeksen faller 0,60 prosent.

Futuren til den litt bredere indeksen S&P500 faller 0,16 prosent fra gårsdagens sluttkurs.

Markedet venter ikke noen makrotall i dag, fokuset er derimot rettet mot kvartalsrapportene. Resultatsesongen ble sparket i gang i går med et kvartalsresultat fra Alcoa som kom inn omtrent som ventet. Aksjen falt allikevel 4,5 prosent i etterbørshandelen i går kveld.

Lucent Technologies meldte i går kveld at salget for andre kvartal falt til 2,04 milliarder dollar, og at resultat per aksje for perioden falt til 2 cents. Analytikere hadde i følge Bloomberg ventet et salg på 2,34 milliarder dollar og et resultat på 4 cents per aksje for årets andre kvartal.

Pepsi Bottling Group leverte i dag kvartalsresultat for andre kvartal før børsåpning. Resultat per aksje ble på 61 cents, mot 59 cents i samme periode i fjor. Selskapet hevet samtidig sine forventinger for resten av 2006.

Gjennomsnittsestimatet til 16 analytikere i en undersøkelse av Thomson Financial var et resultat på 59 cents per aksje melder Bloomberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere