NA24.no

Wall Street ventet videre opp

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Det er ventet at de amerikanske børsene vil stige i løpet av dagen.

De amerikanske futurene peker fremover fredag.

NA24 - din næringslivsavis

S&P 500-futuren stiger med 4,2 poeng til 1.519,40 og Nasdaq 100 klatrer med 4,25 poeng til 1.894,50 poeng. Futuren på Dow industrial klatret med 30 poeng.

17. mai falt aksjene på Wall Street noe etter at oljeprisen styrket seg markant i løpet av dagen.

Litt senere i dag slippes forbrukersentimenrapporten for mai fra universitetet i Michigan. Økonomene venter at forbrukersentimentet vil havne på 87 i mai, sier en sammenstilling gjennomført av Bloomberg News.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Microsoft sparer ikke på kruttet når de nå kjøper nettannonsøren Aquantuve. Kjøpet gjøres kontant og Microsoft betaler 6 milliarder dollar. Det innebærer en premie på hele 85 prosent i forhold til sluttkursen torsdag.

Det er forventet at avtalen om oppkjøpet blir gjennomført i løpet av første halvår i regnskapsåret 2008, men skal ikke ha noen betydelig innvirkning på de tidligere uttalte finansielle utsiktene.

General Electric skal være nærme en avtale om å selge plastikkdivisjonen sin for nærmere elleve milliarder dollar til Saudi Basic Industries Corp.

Citigroup har oppgradert anbefalingen på Verizon Communications fra selg til kjøp.

Videre er det rapporter om at Royal Bank of Scotland og Bank of America er i samtaler for å finne ut hvem som skal kjøpe ABN Amros LaSalle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere