NA24.no

Wega øker i Merit Mining

Kjøper mer i emisjon.

Wega Mining øker sin andel i Merit Mining til i overkant av 65 prosent, opp fra 53,5 prosent.

NA24 - din næringslivsavis

Økningen kommer etter deltakelsen i en emisjon på omtrent 45,5 millioner aksjer og et tilsvarende antall warrants, der Wega tok 80 prosent. Emisjonen var på 15 millioner kanadiske dollar (82,5 millioner kroner), dermed betaler Wega 66 millioner kroner for den økte kontrollen.

Prisen på emisjonen ble satt til 0,33 kanadiske dollar (1,82 kroner) for hver enhet, som inkluderer én aksje og én warrant. Warrantene kan utøves innen to år fra utstedelsen, til en utøvelsespris på 0,5 kanadiske dollar (2,75 kroner). En ekstra regel gir selskapet rett til å tvinge investorer til å utøve warrantene, om aksjen ligger over 0,7 kanadiske dollar (3,85 kroner) over tredve dager på rad over etter at det første året har gått.

Merit tenker å bruke pengene til å ferdigstille møllen på Greenwood, og Lexington-Grenoble minen som skal være i produksjon i løpet av 2008. Videre skal de benyttes til leting og utvikling på J & L flermetallprosjektet når Revelstoke i Canada. Sist men ikke minst skal de brukes til ytterligere oppkjøp av andre modne prosjekter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere