Gå til sidens hovedinnhold

Whitney må selge undertøyet

Sangstjernen Whitney Houston blir tvunget til å auksjonere bort personlige eiendeler.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Designerklær, musikkutstyr og priser hun har blitt tildelt gjennom den engang så strålende karrieren skal alt under hammeren for å dekke gjelden. Årsaken er at hun ikke har klart å betale en regning til et lager der tingene har vært, ifølge dailymail.co.uk. Regningen er på nær 1 million kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Flere av plaggene er designet av Giorgio Armani og Dolce & Gabbana til Houstons «My Love Is Your Love»-turné som foregikk i 1999. Siden den gang har stjernen vært plaget av narkotikamisbruk, ekteskapelige og finansielle problemer.

Auksjonen, som neste uke går av stabelen i New York, omfatter foruten stjernens sceneantrekk, et Schimmel-piano verdt over 1,5 millioner kroner, trommesett, keyboard, lydutstyr og annet utstyr.

Det er Houstons selskap Nippy Inc som ikke har klart å betale lagerregningene siden 2005. Derfor har eieren av lageret nå krevd en rettskjennelse for tvangsauksjon.

Houstons talskvinne Nancy Seltzer sier at hun ikke har hørt noe om ubetalte regninger, men at salget har andre årsaker.

- Hun selger utstyr, slik mange artister gjør, som er gått ut på dato, sier Seltzer, ifølge dailymail.co.uk.

Auksjonen skal også blant annet inneholde sangerinnens undertøy, og auksjonariusen skal ha undret seg over den lille størrelsen Whitney har sklidd inn i.

Whitney Houston har tjent millioner på karrieren som startet i 1985 med albumet Whitney Houston. Denne skiven satte salgsrekord for en kvinnelig artist med 13 millioner solgte album. Til nå har det blitt solgt 24 millioner av dette albumet alene.

Houston har i lengre tid jobbet med et comebackalbum, men har også slitt med finansielle problemer. Huset hennes i Atlanta stod i sin tid i fare for å bli solgt, og et annet hus som var lagt ut for salg klarte hun å redde ved å hoste opp rundt 6,2 millioner kroner.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg