NA24.no

Foto: Berit Almendingen

Yssen har mektige venner

Sist oppdatert:
Ingunn Yssen har kastet seg på Facebook-bølgen. Også hun har «mæktige vænna» - sjekk hvilke.

Nordmenn er på Europa-toppen i antall medlemmer i nettfarsotten Facebook.

NA24 Propaganda – landets største medienettsted

Nå har også Ingunn Yssen blitt en av de minst 170.000 nordmenn som til nå har opprettet egen profil på nettsamfunnet. Blant vennene er det flere samfunnstopper.

Trakassert
Ingunn Yssen startet i januar det største jordskjelvet som har rammet LO i morderne tid, da da hun gikk ut i VG med sin oppsigelse fra stillingen som internasjonal sekretær i arbeidtakerorganisasjonen. Den tidligere likestillingsdirektøren hevdet at hun hadde blitt trakassert av sin sjef Gerd-Liv Valla, som den gang ble regnet som landets mektigste menneske.I april trakk Gerd-Liv Valla seg som LO-leder som en følge av konklusjon den såkalte Fougner-rapporten, hvor Ingunn Yssens versjon av konflikten med Valla ble lagt til grunn.

«Æ har mæktige vænna»
Det av de mange sitatene som ble tillagt Gerd-Liv Valla i media som huskes best, er kanskje ordene som skal ha blitt sagt til statssekretær Berit Reiss-Andersen i forbindelse med konfliktene i Justisdepartementet i 1997:

«Æ har mæktige vænna».

Det har også Ingunn Yssen - noen av dem også på Facebook.

Fem venner - 32 «uvenner»

En av Ingunn Yssens Facebook-venner er statsminister Jens Stoltenbergs nære medarbeider og rådgiver Torbjørn Giæver Eriksen.

Dagbladets politiske redaktør, Marie Simonsen, er også blant Yssens fem venner, sammen med stortingspolitiker Anette Trettebergstuen (25) fra Arbeiderpartiet.

Yssens tilstedeværelse på Facebook er ikke bare av det positive slaget. Det er nemlig også etablert en egen gruppe med navnet «Jeg er dritt lei av Ingunn Yssen!!!!»

Den har 32 medlemmer.

Ingunn Yssen ønsker ikke å kommentere sin tilstedeværelse på Facebook overfor NA24, men bekrefter at hun har opprettet en profil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere