Gå til sidens hovedinnhold

Nadia droppes av TV 2

Etter en sesong droppes Nadia Hasnaouis talkshow på lørdager. Showet hennes er ikke del av TV 2s fremtidsplaner.

- Jeg er kjempeoverrasket. TV 2 kan jo ikke tro at et talkshow skal sette seg på 12 programmer. Man trenger å bygge opp et slikt konsept. Bygge seervaner. Slik andre kanaler andre er flinke på. Men de får holde på og koke på, sier Hasnaoui til VG.

Lørdagsshowet hennes, "Hasnaoui", har blitt sett av under 300.000 seere i høst.

- Vi har akkurat opparbeidet oss troverdighet blant seerne. Vi hadde noe fint på gang. Og så får vi dette. Ja, jeg er mildt sagt overrasket, sier Hasnaoui.

Hun har ventet på en avklaring i forhold til showet i lang tid og ble overrakt beskjeden om at hun ikke fikk fortsette på onsdag.

- Dette er en avgjørelse fattet av TV 2s ledergruppe. I høst fikk vi ekstrabevilgninger for å satse på helgen. Til våren 2004 har man ikke funnet penger til en ny sesong med Nadia. Det er beklagelig og synd. Nadia har gitt oss en god profil, og vi har fått mange positive reaksjoner fa seerne, sier informasjonssjef Geir Mikaelsen i TV 2 til VG.

TV 2 argumenterer med at de er nødt til å være så kyniske at de prioriterer programmer der TV-kanalen får noe igjen for pengene og programmer som trekker flest mulig seere.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken