Ifølge Her og Nå ble Nadya Khamitskaya fra «Skal vi danse» slått ned og ranet rett før jul. Hendelsen skal ha skjedd på Aker Brygge.

- Raneren kom løpende bakfra og slo meg slik at jeg gikk rett i bakken. Så rev han til seg vesken og stakk. Jeg skrek etter hjelp, men det var ingen folk der, forteller den kjente danseren til Her og Nå.

Fikk vesken tilbake
Danseren, som opprinnelig er fra Hviterussland, hadde imidlertid en handlekraftig vennine. Hun tok straks opp jakten etter tyven.

- På høye hæler løp hun som aldri før. Etter en stund kom venninen min tilbake, som en soldat fra krigen. Andpusten og sliten, men med vesken min i hånden. Da fikk vi begge en reaksjon og gråt og lo om hverandre, sier Khamitskaya, og forteller at tyven hadde kastet fra seg vesken under jakten.

Fått skryt av Åsleik
Nadya Khamitskaya ledet partneren sin, Åsleik Engmark, til topps i TV2 «Skal vi danse» i fjor høst. Engmark var raus med rosen da seieren var innkassert.

- En ting er at jeg er flink. Men jeg har hatt en så fantastisk trener, som er kreativ og som aldri gir seg. Hun kommer på trening selv om beinet står ut til siden. Hadde det ikke vært for at jeg har hatt en så bra trener, så hadde vi ikke stått her i dag, sa Engmark til Side2 i november.