(SIDE2: NYDALEN) Nadya Khamitskaya (28) er bevisst på hva hun putter i seg.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen!

Kveldens dypeste utringning
Lørdag kveld var det duket for andre runde av sesongens «Skal vi danse». Kunstneren Vebjørn Sand og hans dansepartner Nadya Khamitskaya stod for kveldens dristigste antrekk, men de har ingen problemer med å vise frem litt hud på parketten. Samtidig påpeker danseparet at kostymene er med på å skape en helhet.

- Noen ganger blir det mye klær og noen ganger blir det litt mindre klær. Antrekkene skal være med på å skape en helhet i forhold til både temaet for kvelden og selvfølgelig dansekoreografien. Det er fokus på dansen, ikke på kropp, sier Nadya til Side2.

Lever sunt
Den populære 28-åringen har i alle fall ingen grunn til å gjemme bort sin veltrente figur. For et halvt år siden ble Nadya mamma til lille Leon, men hun har allerede funnet tilbake til den gamle dansekroppen.

- Ja, jeg har kommet fort tilbake i form etter fødselen og jeg tror nok at det har hjulpet med å ha det utgangspunktet som jeg hadde. Det var det også et mål å komme i form til lanseringen av «Skal i danse», forteller småbarnsmammaen.

- Jeg har ikke fulgt noen «hemmelige triks», men jeg trente og danset gjennom hele graviditeten samtidig som jeg hadde et sunt kosthold.

Les også disse «Skal vi danse»- sakene:

Seks uker etter fødselen fikk Nadya lov til å begynne med treningen igjen, men det er ikke bare dansingen som gir resultater.

- I sommer har det blitt en del løping og jeg har trent øvelser som fokuserer mye på kjernemuskulatur. Jeg har også vært bevisst på å ikke skjemme meg bort med søtsaker og usunne ting. Jeg vil jo gi barnet mitt de næringsstoffene det trenger, og det er like viktig etter fødselen gjennom morsmelken. Det jeg spiser påvirker jo hva han får i seg, sier den spreke 28-åringen.

- Under graviditeten spiste jeg ikke potetgull, sjokolade eller drakk brus. Jeg har heller ikke skjemt meg bort etter fødselen og spiser for eksempel heller bær som snacks, avslører den flotte danseren.

5292

«Lidenskapelig aften»
Under lørdagens dansesending var det «lidenskapelig aften» som var temaet for kvelden, og låtskriver Hanne Sørvaag var en av dem som vist frem sine sensuelle sider i en heftig tango.

- Dette var vilt, vakkert og rått! sa Tor Fløysvik og sa han ble trigget av Hannes dansebevegelser på dansegulvet.

Dommerkollega Christer Tornell var ikke snauere enn at han inviterte seg selv med på nachspiel etter at 32-åringen hadde svingt seg på parketten.

Sørvaag har lenge vært en av Norges mest ettertraktede single kvinner. Side2 møter kjendisdanseren under lørdagens «Skal vi danse»-sending og Sørvaag sier at hun fortsatt lever singellivet. Nå prioriterer 32-åringen nemlig dansing fremfor dating.

- Ja, jeg er singel og jeg har heller ingen spesiell i kikkerten. Jeg dater ikke, jeg danser, sier Sørvaag til Side2.