Gå til sidens hovedinnhold

- Tvunget til nakenfoto

Åttlingmoren Nadya Suleman sier hun trenger penger.

(SIDE2:) 14-barnsmammaen Nadya Suleman fikk nærmere 60.000 kroner får å stille toppløs i magasinet «Closer». I tillegg til et lengre intervju poserer den verdenskjente moren lettkledt, og i en rekke ulike positurer. Hun har tidligere sagt at hun aldri kom til å kaste klærne for et magasin.

- Jeg er god mor
Det er i den siste utgaven av «Closer» at Suleman stiller på forsiden av magasinet, kun iført truse. Kvinnen, med kallenavnet «Octomum», ble verdenskjent da hun gikk gravid med åttlinger. Hun var fra før mor til seks barn da Maliyah, Jonah, Makai, Isaiah, Noah, Josiah, Jeremiah, og Nariyah kom til verden i 2009. Graviditetene ble til ved hjelp av assistert befruktning. Legen som utførte prøverørsbefruktningen har mistet lisensen på grunn av feil praksis.

Suleman har fått mye kritikk etter at det ble kjent at hun skulle bli 14-barnsmor. Og når barna kom til verden fortsatte skriveriene om at hun ikke var en god mor, og at hun valgte å vise fram familien til media for penger. I det nye intervjuet slår hun tilbake mot en del av kritikken, og påpeker at hun gjør alt for barna sine.

- Barna er strukturert, disiplinert og spiser kun sunn mat, det vet ikke hva godteri er. Jeg har gjort en utrolig god jobb med dem. Men jeg får ikke noe skryt for det, sier Suleman.

Nesten blakk
I «Closer» poserer Suleman i kun BH og jakke på et bilde, på et annet er hun iført truse og holder seg over brystene og i serien ligger hun også tilsynelatende naken på magen og smiler inn i kamera. Dette er fotografier hun tidligere har slått fast at hun aldri kommer til å gjøre. Men nå forklarer hun at hun er så desperat etter penger at hun følte seg tvunget til å stille på fotoserien.

- Jeg gjør det fordi jeg må skaffe mat til barna mine. Jeg må betale regningene mine, sier hun ifølge TMZ.

Nettsiden hevder at Suleman er blakk, og at det er like før hun kastes ut av huset sitt.

Dette er ikke første gang 14-barnsmoren tilbys penger for lettkledte oppdrag. I 2009 tilbød pornogiganten Vivid Entertainment en million dollar for at hun skulle stille opp. Da avslo hun tilbudet.

Reklame

Årets julegave? Ball-genseren er tilbake!