Gå til sidens hovedinnhold

Se så store de er blitt

Snart fyller åttligene til Nadya Suleman ett år.

(SIDE2:) Det har vært stille rundt åttebarnsmoren Nadya Suleman i det siste. Men nylig ble hun observert ute sammen med sine åtte barn, pluss to av de yngste i det eldste kullet.

Åttlingene fyller ett år 25. januar. Og av dem alle er det kun en av dem som er blond med blå øyne.

Kritikk
Det har ikke vært bare-bare for Nadya Suleman etter at hun ble mor til åtte babyer.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Den enslige moren hadde nemlig seks barn fra før, og i intervjuer og TV-programmer har hun og hennes mor vist at de er uenige om valget hun har gjort. Hun har opplevd at noen tente på bilen hennes og to PR-byråer som representerte henne mottok ubehagelige trusler.

Men åttlingene vokser til, og nylig ble de alle fotografert mens de var ute på tur med mor.

34 år gamle Nadya har to assistenter som hjelper henne med å ta vare på barna. I tillegg tar hun utdannelse slik at hun kan komme i jobb igjen.

Samtidig har avtalene med TV-selskapene og reklamekampanjer sikret henne levegrunnlag for å holde seg med barnepass og klær og bleier.

- Vil sikre en fremtid
Suleman har blitt kraftig kritisert for sitt valg å få så mange barn alene. Hun har også sagt at hun aldri hadde trodd hun skulle bli gravid med åtte.

- Om det var så at jeg bare satt og så på TV og ikke var så bestemt på å gi alle mine barn en god fremtid, så kunne folk kalt meg egoistisk. Men jeg synes ikke det jeg gjør nå, er egoistisk, har hun sagt.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken