Gå til sidens hovedinnhold

Naken dverg gikk amok

Husker du Mini-Me? Austin Powers-stjernen herjer nå i et nytt realityshow, og skremmer vannet av de andre deltakerne med høy kølle. Se bildene.

(Bildet: En beruset Verne Troyer hopper av scooteren like før han urinerer på gulvet og sovner.)

Kortvokste Verne Troyer er en liten stjerne med sine 85 centimeter, men det har ikke lagt en demper på hans popularitet. I rollen som Mini Me i «Austin Powers»-filmene har han blitt et kjent fjes verden over.

Nå er han en av deltakerne i realityshowet «The Surreal Life», og allerede under første innspillingsdag gjorde han seg bemerket.

Filmdvergen drakk seg godt beruset før han kastet klærne og kjørte rundt på scooter uten en tråd. Seansen ble avsluttet med at han urinerte på gulvet og sovnet. Deretter ble han båret i seng av de andre deltakerne.

Serien er en Big Brother-kloning der sju kjendiser flytter sammen i et hus i Hollywood Hills. I tillegg til Troyer er blant andre modellene Adrienne Curry Marcu og Marcus Schenkenberg med i serien der målet er at kjendisene skal kaste alle hemninger.

Første episode sendes søndag 9. januar, men det er uklart om seerne får overvære Verne Troyers sjokkerende opptreden. Produsent Jeff Olde er nemlig usikker på om Troyer nakenstunt kan vises.

- Vi holder på en måte på med å sjekke hvordan dette tar seg ut på TV, sier han.

Flere bilder av Verne Troyer finner du i bildegalleriet under.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken