Gå til sidens hovedinnhold

Naken-korps for Afrika

NHH-studenter kun ikledd tromboner og tubaer er blitt en slager på Norges Handelshøyskole. Korpset Direksjonsmusikken har laget sin egen naken-kalender til inntekt for Afrika. Se bilder.

Hjernen bak kalenderen heter Mikael Mckeown. Han fikk kalenderideen tidligere i høst, skriver StudVest.

Annerledes veldedighet
- Jeg ble med i NHH Aid, som skulle være en annerledes veldedighetsorganisasjon. Men vi endte opp med mye av dets amme som er gjort tidligere - bøssebæring, vaffelsalg og gulvvask, forklarer Mikeal overfor iBergen.no.

- Så fikk jeg ideen til å lage en kalender. Direksjonsmusikken var blant dem som var sporty nok til å stille, sier Mikael.

Ideen ble tatt imot med åpne armer av NHH Aid, som mottar kr. 47,50,- for hver kalender som blir solgt. 1000 eksemplarer av den vågale kalenderen ble laget.

- Blåruss-høyskole
Så langt er rundt 150 eksemplarer solgt, men det kan bli mer.

- Hvis det viser seg at vi kan tjene penger på dette kommer vi til å lage flere kalendere. Vi er jo tross alt blåruss-høyskolen, sier Mikael.

De som vil sikre seg et månedlig bilde av de pene unge menn på NHH i hele 2006, kan stikke innom bokhandelen på Handeshøyskolen.

Skole i Eritrea
Aksjonen oppnådde sitt mål om å skaffe 1,2 millioner kroner til en skole i Eritrea, men tar imot pengene fra kalenderen til kommende aksjoner.

- Vi ønsket initiativet velkommen, og synes det er kjempeflott at enkeltstudenter vil gjøre en innsats for NHH Aid, NHH Aid-leder leder Morten Jørstad til Studvest.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen