Gå til sidens hovedinnhold

Naken mann i laken

Fortvilt oppsøkte 40-åringen hotell-personalet etter at en annen mann stjal alle klærne fra rommet hans - inkludert underbuksen.

Politiet fikk melding om tyveriet på Bristol hotell i Bergen klokken 03.30 natt til lørdag. Den uheldige mannen har foreløpig valgt ikke å anmelde forholdet.

- Det hadde vært en mann inne på hotellrommet og stjålet alle tingene og klærne hans. Da vi kom for å avhøre ham, satt han på sengekanten, kun iført et laken, forteller operasjonsleder Per Stiegler til BA.

- Han var ganske fortvilet og ønsket seg klær, sier Stiegler. Det skal etter hvert betjeningen ha hjulpet ham med.

Den mistenkte har ikke brutt seg inn eller utført voldshandlinger. Alt tyder på at de to kom sammen til hotellet, eller at fornærmede har invitert gjerningsmannen med seg etter å ha møtt ham på byen.

- Dette var ikke noe utdrikkingslag eller noe slikt. Men om mennene kjente hverandre fra før av eller ikke vet jeg ikke, sier en ansatt ved Bristol som vil være anonym.

Gjerningsmannen er ifølge politiet 35 år og 190 cm høy. Han skal ha vært iført en svart t-skjorte, utvaskete dongeribukser, og bar - naturlig nok - på en pose med brukte klær.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus