Gå til sidens hovedinnhold

De hotteste ikke-naken scenene

Man trenger ikke nakenhet for at det skal bli brennhett på film.

(SIDE2): Nylig ble de aller beste pornostjernene kåret i Los Angeles, men en trenger ikke være naken på film for at det skal bli hot skal vi tro nettstedet Double Viking som har kåret de åtte beste ikke-naken scenen på film de siste 20 årene. Jenteklining, jenteslåsskamp og stripping er selvsagt med.

Se alle filmklippene her!

Klining
Selma Blair fikk opplæring i klining av selveste Sarah Michelle Gellar i filmen «Cruel Intentions». Ikke nok med at det er to jenter som kliner, scenen varer en evighet også!

Les også: De heteste lesbekyssene

Slåssing
Charlize Theron og Teri Hatcher slåss som to villkatter i filmen «2 Days in the Valley». Charlize kledt i hvit spandex-jumpsuit for anledningen.

Piano
Michelle Pfeiffer, en av tidenes mest sexy kvinner, gjorde pianospilling til noe helt nytt i klassikeren «The faboulous Baker Boys»

Under vann
Jessica Alba dykker rundt i en minibikini i filmen «Into the Blue» på jakt etter gud vet hva.

Korte kjoler
Jennifer Love Hewitt spiller en svindlende fristerinne i filmen «Heartbreakers», nærbilder av kroppen hennes og mange korte kjoler gjør visstnok sitt til at denne filmen er med på listen.

Aldri naken
Scarlett Johansson kler aldri av seg på film og filmen «Match Point» er intet unntak. Men Woody Allen klarte iallfall å gjøre blusen hennes gjennomvåt av regnet. En skikkelig klinescene er det også.

Stripper
Salma Hayek kaster klærne som nerdete stripper i filmen «Dogma», det samme gjør Elisha Cuthbert i filmen «The Girl Next Door». De er ikke nakne, men de stripper!

Se alle filmklippene her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!