Gå til sidens hovedinnhold

Naken-Terje mest lønnsom

Terje Sporsem tok en Arja og kastet klærne for å vinne «Skal vi danse». Nå er han semifinalisten som står høyest i odds hos bookmakerne. Les mer og se bildene her.

(SIDE2:) Hos Betandwin viser tallene at det er komiker Terje Sporsem som flest tror kommer til å ryke ut neste søndag. Sporsem har hele 7,00 i odds, noe som betyr at du får pengene syv ganger tilbake om du stemmer på ham.

  • Se bildene fra nakenstuntet nederst

Spiller mest på Katrine

Det er flest som tror at Katrine Moholt vinner, så hun står kun til 1,40 i odds. Mange har også tro på Guri Schanke som i skrivende stund står til 3,5 i odds.

Hos Centerbet viser tallene samme rekkefølge. Katrine står til 1,33 i odds, Guri til 3,00 og Terje til 6,00.

Mot millionen

Katrine Moholt har lenge vært en klar favoritt i «Skal vi danse» på TV 2. Programmet har blitt enormt populært, og sist søndag ble det fulgt av over 850.000 seere i to av programmets tre deler .

Naken for å vinne

At Finn Schjøll røk ut først denne søndagen, viser hvordan underholdningsverdien og seernes sans for deltakerne teller minst like høyt som danseferdighetene. Dette ville komiker Terje Sporsem gjøre noe med, da han gjorde som finske Arja , og stilte opp til nakenfotografering for God kveld, Norge. Men han fikk sjokk da han møtte til fotoseansen, og fotograf Per Heimly hadde valgt en mann til å posere med ham.

- Herregud, hva er det jeg gjør! klaget dansesjarmøren.

- Jeg kan ikke tro hva jeg nå har vært med på. Hvis ikke vi vinner på dette her, så vet ikke jeg!

Han har oddsene mot seg. Søndag får vi se om publikum vil ha ham i finalen.

Les også:

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken