Gå til sidens hovedinnhold

Nakenbilder til salgs?

En mann påstår han har funnet nakenbilder av superparet og vil selge dem for en millioner dollar.

(SIDE2): Ifølge Entertaintment Wise skal mannen ha fått fatt i bildene etter at Ashton Kutcher skal ha mistet mobilen sin, og det skal ha vært 35 ganske så private bilder av paret på den.

- Mannen vil ha en million dollar for bildene. Vi traff ham i september, og alle fotobyråene her kjenner hverandre og vi fikk vite at han har forsøkt å selge bildene til forskjellige byråer siden april, sier en kilde til National Enquirer.

Dermed føyer paret seg inn i den etter hvert så lange rekken av kjendiser som opplever at private bilder kommer på avveie... Forrige kjendis som opplevde det var «Hig School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens.

Les saken her:Flere nakenbilder?

- Da Demi og Ashton fikk vite at noen hadde fått fatt i de private bildene klikket de. Ikke bare er de flaue, de er fly forbannet, sier kilden.

- I noen av de 35 bildene ligger Demi naken på sengen med en lys- og mørkerød putte som støtter ryggen hennes, forklarer han.

Ikke at det kan sies å være noe sjokknyhet med en naken Demi, ettersom hun har hatt hovedrollen i filmen «Striptease»...

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar