(SIDE2): Den danske komikeren Torben Chris la mandag ut et bilde av seg selv på Facebook der han bader naken med datteren sin.

Årsaken til den noe uvanlige Facebook-delingen er enkel: Han ville vise verden at det å være naken sammen med barna sine er helt naturlig - og faktisk veldig sunt.

Ble beskyldt for pedofili fordi han badet med datteren sin

I innlegget skriver Torben at han nylig fikk veldig positiv respns etter han tullet om det han kaller «nakenhetsforskrekkelse» i sitt siste show. Samtidig som han gledet seg over den positive responsen, reagerte han også på at mange fortalte at de hadde blitt beskyldt for pedofili eller oppfordring til pedofili.

«En fortalte at han var blitt anklaget for pedofili av en fremmed mann, fordi han badet med sin 2-årige datter. En annen var blitt advart om å «oppfordre» til pedofili fordi han hadde delt et bilde av en fransk flette på sin 11-årige datters bare rygg på sosiale medier,» skriver Torben.

Dette kunne ikke Torben bare la gå, og bestemte seg for å ta opp tema på Facebook.

- Jeg skrev innlegget fordi det i Danmark har blitt en tendens til at man tror alle menn er pedofile. På flere institusjoner får menn rett og slett ikke lov til å være alene med barn. Det er ikke OK. Vi må tilbake på riktig spor, sier Torben til Side2.

- Ikke pedofili, men hygge

Torben synes det er sunt å være naken med barna sine.

«Nakenhet med ditt barn er ikke ekkelt, det er naturlig. Nå er det så mye fokus på unge mennesker forskrudde kroppsidealer. Hvordan skal dette endre seg hvis det eneste stedet de ser lettkledde voksne er i undertøysreklamer?»

Han påpeker at det er helt naturlig for fedre å vaske døtrene sine nedentil, og at man ikke må være redd for å være naken sammen med barna sine.

«En far som bader med datteren sin er ikke pedofili, det er hygge,» avslutter Torben.

Les hele innlegget her (saken fortsetter under):

Flere har fått kommentarer på nakenhet med barn

I skrivende stund er innlegget likt av over 46.000 mennesker, og over 5000 har delt det.

Veldig mange synes Torben belyser et svært viktig tema, og flere sier seg enig med komikeren i at det er både viktig og sunt å være naken med barna sine.

Noen deler egne badebilder med barna sine, mens andre deler egne historier om tilfeller der andre reagerte på at de var nakne eller lettkledde sammen med barna sine.

Ei jente har lagt ut et bilde av kjæresten som ligger på sofaen i bokseren med sine to små barn i armene.

«Jeg la ut dette bildet på Facebook av de tre jeg elsker aller mest. Jeg måtte fjerne det igjen fordi det kom en del spydige kommentarer. Jeg hadde slett ikke tenkt på at det kunne misforstås,» skriver jenta.

LES OGSÅ: Nei, å sjekke mobilen er ikke barnemishandling
OG: 10 ting vi skulle ønske vi visste før vi fikk barn