Gå til sidens hovedinnhold

Nakenmodell inn i Steigen

Frps ordførerkandidat Ann Kristel Fure ble rikskjendis over natten etter nakenbilder i Aktuell Rapport. Nå er 19-åringen klar for kommunestyret i Steigen.

Aktuell Rapport ble revet vekk etter at ordførerkandidaten ble brettet ut naken over fire sider tidligere i sommer, men 19-åringen lot seg ikke knekke av sjokkerte partifeller som tok avstand fra pornodebuten. Hun gjennomførte valgkampen som ordførerkandidat for partiet.

Ann Kristel Fure kommer inn i kommunestyret i Steigen, som eneste Frp-representant i forsamlingen – og at håpet om å bli ordfører forblir er en fjern drøm.

– Helt fantastisk, kjempebra, jubler Fure til Avisa Nordland. Med sine 19 år blir den yngste kommunepolitikeren i Steigen noen gang.

Hun legger ikke skjul på at hun har vært svært spent på hvordan lokalbefolkningen i Steigen ville ta imot Fremskrittspartiets liste etter oppstyret i vinter.

– Nakenbildene av meg har nok betydd mye negativt for oppslutningen om Frp i kommunen. Derfor setter jeg desto større pris på dem som likevel har stemt på Frp. Det er en tillitserklæring jeg er svært glad for, sier hun til Avisa Nordland.

– Jeg er kjempemotivert. Det første vi må gripe fatt i er budsjettet og den økonomiske situasjonen. Frp vil jobbe for å unngå nedskjæringer innen eldreomsorgen og skoleverket, sier hun.

Reklame

Her kan du levere Lotto