Gå til sidens hovedinnhold

Nakne menn kuppet rugbykamp

Streaking går visstnok aldri av moten. Disse to karene blottet sine edlere deler under en rugbykamp i Hong Kong denne uken.

(iOslo.no) Det kjente fenomenet der personer kler av seg for så å løpe inn på en idrettsarena oppstod faktisk helt tilbake i 1974. 20. april dette året fant australske Michael O'Brien ut at han ville ha sine sekunder i rampelyset. 25-åringen hev av seg fillene og løp inn på banen i Twickenham mens England og Frankrike var opptatt med å spille rugbykamp.

Ikke alle syns blottingen er like festlig. I 2005 tok den tyske fotballklubben FC Hansa Rostock affære og saksøkte tre streakere som avbrøt deres hjemmekamp mot Herta Berlin. Klubben fikk opprinnelig 20.000 euro i bot for opptrinnet av det tyske fotballforbundet, den måtte til slutt de tre nakenløperne betale.

Denne uken løp to menn nakne, bare iført hver sin lue på hodet, inn på banen under rugby-turneringen Hong Kong Sevens som arrangeres den siste helgen i mars, hvert år. I fjor vant Samoa, mens England stakk av med tittelen året før. Så langt i år er det helt andre baller som vakt oppmerksomhet blant tilskuerne.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot