Gå til sidens hovedinnhold

Naomis latterlige kjoleshow

Naomi Campbell forlot vaskehjelp-tjenenesten i ekte catwalk-stil. Se bildene.

BILDESPESIAL NEDERST

(SIDE2): Supermodellen hadde en i overkant glamorøs avslutning som vaskehjelp.

Ballkjole på vaskejobb
Campbell ble dømt til fem dagens samfunnstjeneste etter å ha kastet en telefon i hodet på vaskehjelpen Ana Scolavino over et par manglende jeans.

Da Naomi endelig var ferdig med fem dager med skrubbing av toaletter og gulv fredag, overrasket hun alle da hun spradet ut av New York rengjøringsetat i en lang, sølvfarget ballkjole.

Se det pinlige opptrinnet nederst

Hengelås på beltet
Naomi måtte holde oppe kjolen for at den ikke skulle bli ødelagt av den regnfulle asfalten. Likevel innbilte modellen seg tilsynelatende at hun oppholdt seg på en rød løper, og smilte og vinket til sjokkerte fotografer, fans og forbipasserende.

Ironisk nok var magebeltet hennes av tykt metall, med lenker og en hengelås med tilhørende nøkler. Kanskje et symbol på at hun endelig er fri fra vasketjenesten?

Ny venn?
Ballkledde Naomi slo følge med en hverdagslig kledd mannlig samfunnsarbeider, som ifølge Sky News skal ha blitt venn med skjønnheten mens de jobbet sammen.

Sydde fire sting
Campbell erkjent straffeskyld etter den voldelige utbruddet med vaskehjelpen. I tillegg til samfunnstjenesten på fem dager ble hun dømt til to dager på gruppeterapi, der hun skal lære seg å kontrollere sinnet.

Naomi må også betale de medisinske utgiftene Scolavino har hatt etter angrepet. Vaskehjelpen måtte sy fire sting.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford