Gå til sidens hovedinnhold

Når sjefene ikke snakker sammen

Sjefen for Mecoms danske operasjon og David Montgomery har to forskjellige oppfatninger om hva Monty ønsker med superjournalistene.

David Montgomery ønsker at journalistene i Berlingske Officin skal være superjournalister. Med det mener Montgomery at journalistene ikke skal tilhører en spesifikk mediekanal, men skriver på tvers av de forskjellige medieplattformene i det danske mediehuset.

NA24 - din næringslivsavis

Jobbe for alle
Berlingskes toppsjef, Lasse Bolander, har tidligere vært ute i mediene og vært kritisk til det han mener er Montgomerys plan, at journalistene i Berlingske Officin skal jobbe på tvers av avisene som inngår i mediekonsernet.

- Når der skjer noet på rådhuset i Århus, kan jo Århus Stiftstidende dekke det for resten av konsernet. Vi gjør det allerede i til en viss grad, men det er tanker vi skal jobbe videre med i hele konsernet. Vi vil gå så langt som det lar seg gjøre uten at det produktene våre mister sitt særpreg, sa Bolander i et intervju med danske børsen i begynnelsen av måneden.

- Nei, dette er ondskapsfulle rykter fra mine konkurrenter, sa Montgomery under en paneldebatt på Oslo Redaktørforenings årsmøte.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Berlingske består av flere aviser med kvalitetsavisen Berlingske Tidende og tabloidavisen B.T. i spissen. I tillegg gir mediekonsernet ut de to gratisavisene Dato og Urban

Kjenner ikke igjen
- Hvordan oppfatter du kritikken fra medarbeiderne i Danmark? Ville debattleder Eva Bratholm vite.

- Protesterer de, så gjør de ikke det til meg. Jeg var der i to dager og opplevde ingen protester, svarte Montgomery.

Han mener det hele handler om lojalitet til tittelen.

- De ansatte er lojale mot sin tittel. Så jeg kjenner meg ikke igjen i kritikken, slo den omstridte medieeieren fast.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai