Gå til sidens hovedinnhold

Natascha til det danske slott?

Natascha Kampuschs mulige svigerfar er en dansk prins og dermed kan et besøk på Amalienborg Slott ligge i hennes fremtid.

(SIDE2): Det er danske prins Waldemar av Schaumburg-Lippe (68) som skal gifte seg med moren til prins Mario-Max (31) som skal være Nataschas kjæreste.

Les mer her: Natascha fant drømmeprinsen

Funnet kjærligheten
Det er bare to år siden Natascha Kampusch (20) slapp unna sin kidnapper og klarte å rømme fra kjelleren hun ble holdt fanget i åtte år. Etter den tid har hun blitt en sterk ung kvinne med et eget TV-program og i sommer fant hun kjærligheten med den tyske prinsen.

De to ble først sett samme forrige måned på teateret i Wien, men de ville ikke kommentere om de var sammen.

Les også:
Natascha Kampusch blir TV-stjerne

- Natascha festet med Idol-stjerner
Filmrykter for Natascha

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nært forhold
Mario-Max er sønnen til Gertraud Antonia Wagner-Schöppl og han har et nært forhold til sin kommende stefar. Prins Waldemar er tremenningen til dronning Margrethe (68), og var tidligere gift med den danske dronningens hoffotograf, skriver Berlingske Tidende.

Mario-Max har samme etternavnet Schaumburg-Lippe som sin kommende stefar fordi han ble adoptert inn i den tyske siden av slekten, og han tituleres ofte som prins. Men moren hans vil ikke ta prinsessetittelen når hun gifter seg med prins Waldemar 20. september.

Nå som et kongelige bryllup skal holdes i Wien om to uker er kanskje Natascha invitert og kan med tiden få besøke den danske kongefamilien på Amalienborg Slott? Vel, det spekuleres i det i danske medier.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken