(SIDE2:) Det kan se ut som det utvikler seg en maktkamp mellom Ryan Giggs leir og Natasha Giggs og PR-guruen Max Clifford.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Ikke eneste
Natasha har fått mye oppmerksomhet og delvis sympati etter at hun sto frem og fortalte at hun i åtte år hadde hatt et forhold til Ryan Giggs, mens hun var gift med hans bror Rhodri. Det ekteskapet er nå en saga blott. Paret har ett barn sammen.

I det som kan virke som en kampanje fra Giggs-leiren skriver The Sun i dag at de vet at Ryan Giggs ikke er den eneste fotballspilleren Natasha Giggs har hatt intim omgang med.

Hun skal ha flørtet med hele fire andre Manchester United-spillere, blant dem den dameglade Dwight Yorke. Ingen av de navngitte fotballspillerne vil kommentere saken, skriver avisen.

- Populær
- Natasha var veldig fascinert av fotballspillere, og alltid veldig populær, sier en kilde til avisen.

Den tidligere Mrs. Rhodri Giggs forhandler nå om en stor avtale med en søndagsavis om å fortelle hele sin historie.

Ifølge The Daily Star var det plutselig Natasha Giggs som onsdag gikk til retten for å få en såkalt gagging order eller en rettslig kjennelse på at media må holde fingrene av fatet. Årsaken er at det skal finnes bilder av en lite påkledt Natasha i sirkulasjon og disse skal nå være lagt ut til salg for høystbydende.

Bildene skal være fra 2003 og tatt før hun innledet romansen med Ryan Giggs og etter hvert giftet seg med hans bror.

Ryan Giggs skal ha innrømmet å ha hatt et forhold til glamourmodellen Imogen Thomas. Han har imidlertid benektet at han har hatt en affære med sin svigerinne, Natasha Giggs.