(SIDE2): Det er fortsatt vinter her i Norge, men i motebransjen er det vår som gjelder. Og den enkleste måten å oppdatere looken på er gjennom neglelakk.

Et par svisj med kosten, og så kan du ikle deg vårens kuleste farger, selv om du kanskje ikke er helt klar for ferskenfargede jakker enda.

Teal

Eller petroleumgrønn er en av vårens heteste farger. Denne nyansen finnes, kanskje ikke overraskende, i mange av neglelakkmerkenes vårkolleksjoner.

Gråttt

Den grå neglelakken gjorde sitt inntog i fjor, og er fortsatt aktuell i vår.

Kobber

Det er alltid noe metallisk i en eller annen form som regjerer i motebildet for skjønnhet, og nå er det kobber. Men du tråkker ikke feil med sølv eller gull heller, altså.

Kirsebær

Den mest klassiske og dramatiske fargen av alle, rødt, er et veldig godt valg denne sesongen. Aller helst skal den røde lakken ha en kirsebærtone, men du kan også gå for en mørkere og mer gotisk burguner.

Fersken

Her kan man velge å gå for heldekkende fersken, eller gå for et lite hint av fersken over en annen nøytral lakk. Denne er vår favoritt akkurat nå, ettersom den er så vårlig og frisk. Og tenk så fin denne blir når brunfargen kommer krypende!

Hvitt

Det er mye av det naturlige og avslappede som regjerer i motebildet denne våren, og her passer den hvite og nudefargede lakken perfekt. Det er til og med mange designere som har valgt å holde lakk til det minimale, og har prydet modellenes negler med gjennomsiktig lakk.

Blått

Blått er hot i vår også.

Kalde pasteller

Kalde pasteller var hot i motebildet i fjor, og er også det denne våren. Spesielt populært er lyserosa, lyselilla og lyseblått.

Kamel

Kamelfargede kåper har vært vinterens store hit, og kamel er også en hit for vårens negler, som sett hos Narciso Rodriguez.

HTML EMBED

The new 'Gia Sphere' clutch from the #spring2015 runway. #narcisorodriguez #handbag #clutch #ss15 #nyfw

Et bilde publisert av Narciso Rodriguez (@narciso_rodriguez) Sep. 12, 2014 at 12:53 PDT