(SIDE2): Selv om det er mange farger som regjerer i trendbildet for neglelakker denne våren og sommeren, så er det alltid en farge som blir det helt store, og som plutselig er på alles lepper - og negler, selvsagt.

Det siste året har de mest populære fargene vært blant annet grått, beige, blå, mint og lavendel. Men skjønnhetsmagasinet Byrdie holder en knapp på gult til sommeren.

Det er Dior som har lansert fargen Sunwashed i sin sommerkolleksjon, og har med dette meget mulig kommet med sommerens store it-farge.

Fargen er sommerlig, unik og det helt motsatte av en en basefarge. Det er også en farge som sjeldent har blitt omtalt i samme ordlag som negletrend, og vil enten få fashionistaene til å kaste seg over den - for å være først ut med den nye trenden, eller kanskje vil den føles så «ny» og underlig at det blir med tanken.

LES OGSÅ:Proffenes beste tips for perfekt neglelakk
Å dekorere neglene er nok enklere enn du tror

Fargen er heldigvis lys gul, og ikke for skrikende, og kan derfor være det komplette supplementet til solbrune fingre.

Neglelakken er «limited ediotion», og om du ikke skulle være blant de som får kapret deg denne, så er det heldigvis flere andre som i vår har produsert lysegule nyanser.

Sennepsgult er også en trend, og både YSL og D&G har lansert disse tonene i sine sommerkolleksjonen. Denne fargen går hånd-i-hånd med 70-talls tendensene som regjerer i motebildet.