(SIDE2:) En kvinne som bruker knallrosa neglelakk er sexy, chic og vågal.

- For å bruke denne fargen må du være selvsikker fordi den er lett å legge merke til, sier manager Catherine Baek ved Orly.

Magasinet iVillage beskriver hva neglelakken sier om deg:

Gul:
- Denne it-fargen brukes av trendy jenter som har en unik sans for mote. Selv om du ikke ser på deg selv som en som sprenger grenser, er det å ta på seg en knallgul neglelakk et valg som spriter opp utseendet ditt, sier medeier Ginger Johnsen ved neglelakkmerket Ginger+Liz.

Korallrød:
- Denne fargen betyr at du elsker sommeren. Korallrød er en veldig feminin farge, og kvinner som bruker denne kan være klar for en flørt. Hun er lykkelig, eller ønsker å være lykkelig, mener Jin Soon Choi, eier av Jin Soon Natural Hand and Foot Spas.

Neongrønn:
- Denne fargen betyr at du er levende, energisk og pratsom.«Du er klar for alt!». Kvinner som bruker denne fargen har ofte en holdning om at livet er for kort, hun er klar for fest og starter gjerne en samtale med fremmede. Hun jobber gjerne i motebransjen, eller er frilans, og liker derfor trendy farger, sier Choi.

Offwhite:
- En kvinne som foretrekker offwhite er klassisk og selvsikker. Hun vet hva hun liker, og du kan ikke få henne til å endre mening, sier Essie Weingarten, eier av Essie Cosmetics.

Lyserosa:
- Dette valget kan bety at kvinnen er feminin, men konservativ. Hun er klassisk og alltid korrekt kledt. Dette er den perfekte fargen for den karrierebevisste. Hun liker å se perfekt ut, og lyserosa negler ser veldig rent ut, ser Weingarten.

Rød:
- Utstråler eleganse, styrke og romantikk. Kvinner som bruker denne ønsker oppmerksomhet fra menn. Denne kvinnen er også forelsket, eller har planer om å gå på date. Hun ønsker å vise at hun er fordomsfri og har stil, sier Choi.

Lilla:
- Ulike toner av denne fargen passer for forretningskvinner, men også hipstere og de med mer bohemstil. Du kan prøve mørk lilla som et alternativ til rødt, og en lysere lilla farge som en forandring til rosa og korall, mener Johnsen.