Gå til sidens hovedinnhold

Nei, nei, nei, Rambo

Du skal lete lenge etter å kunne si noe positivt om det nye makkverket til Sylvester Stallone. Drageløperen derimot ... Her er ukas filmanmeldelser.

(SIDE2:) Det er ikke ofte Side2s anmeldere tar frem eneren på terningen, men når Sylvester Stallone skaper en Rambo-film som om 20 år nærmest ikke har passert, må man begynne å lure.

Ukas takk og farvel

Rambo lar blodet flyte i burmesiske skoger uten at vi egentlig får vite hvorfor noe som helst skjer i denne fjerde Rambo-historien. Sylvester Stallones helt har verken tålt tidens tann eller fulgt med i timen.

Les anmeldelsen: Dette blir for dumt , Stallone

SE VIDEO AV RAMBO

207872

Ukas villstyring

Jamie Bell har lagt danseskoene på hylla og tar istedet et dypdykk i unggutten Hallam Foe som i denne smått surrealistiske komedien sliter med både ødipus-kompleks, sin første forelskelse og sorgen etter morens død. Merkelig, besnærende og tidvis veldig morsom skotsk film som skiller seg ut med sin originalitet.

Les anmeldelsen: Bittersøt villstyring

SE VIDEO AV TILFELLET HALLAM FOE

207974

Ukas verdt-å-vente-på

Khalid Hosseini har imponert norske boklesere med «Drageløperen» og «Tusen strålende soler». Marc Forsters nennsomme filmatisering hever historien og gir oss en film som vil sitte i lenge

Les anmeldelsen:En film du ikke vil glemme

SE VIDEO AV DRAGELØPEREN

205138

Ukas gode annerledes-film

Tuya lever på de mongolske steppene med sin mann og barn. Da mannen blir handikappet, må hun velge om hun skal skille seg og gifte seg med en annen mann - for å kunne ta seg av sin første. «Tuyas bryllup» vant Gullbjørnen under filmfestivalen i Berlin i fjor..

Les anmeldelsen: Penger foran kjærlighet?

LES ALLE FILMANMELDELSENE HER

LES ALT OM FILM PÅ SIDE2 HER

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem