Gå til sidens hovedinnhold

Nervøs før kjendis-krangelen

Det blir rabalder på direkten når «Kongen» møter «Quislingen» til debatt.

- Jeg er litt nervøs, innrømmer tidligere mangeårig Se og Hør-journalist Håvard Melnæs foran kveldens brudulje i Tønsberg.
Debatten er kalt «Kongen møter Quislingen» av arrangøren SKUP.

NA24 - din næringslivsavis

Da møter Melnæs endelig Se og Hør til debatt – og motstanderen er av det heftige slaget, nemlig «Se og Hør himself», sluggeren Knut Haavik.

Debatten sendes direkte på NA24-TV. Klikk herklokken 21.30 for å se debatten.

Mange kjendiser
I februar kom den mangeårige Se og Hør-journalisten Håvard Melnæs med boken «En helt vanlig dag på jobben».

Boken inneholder flengende kritikk av Se og Hørs arbeidsmetoder, og inneholder en rekke eksempler som involverer noen av Norges aller største kjendiser, deriblant medlemmer av kongefamilien.

Les: Alt om Se og Hør-boken

Nektet å stille på Skavlan
Sjefredaktør Odd Johan Nelv ik har hele tiden vegret seg fra å møte sin tidligere stjernereporter til debatt.

Hans forgjenger Knut Haavik har imidlertid, helt siden skandaleboken inntok bokhandlerne, vært villig til å stille i debatt med Håvard Melnæs, men ble blant annet nektet å stille i «Først og sist» på NRK1.

Rabalder på direkten
Kveldens rabalder starter klokken 21.30 på gravejournalist-konferansen SKUP i Tønsberg, og vil bli direkteoverført her på NA24.

- Hva forventer du deg av debatten?

- Det blir jo spennende å se. Det er første gang jeg møtet Se og Hør etter at boka kom ut, svarer forfatter og journalist Håvard Melnæs.

- Jeg er litt nervøs
Melnæs' motdebattant Knut Haavik grunnla Se og Hør i 1978 og var redaktør for bladet frem til sin avgang i 2004. De fem siste årene var han sjefen til Håvard Melnæs.

- Tema blir jo boka, men jeg vet ikke hva jeg skal forvente av Haavik. Jeg har registrert at Se og Hør ikke har påpekt en eneste feil ved boka.

- Haavik er en slugger. Er du nervøs?

- Ja, jeg er litt nervøs. Haavik er en oppegående fyr, og han har jo vært en runde rundt kvartalet og er dreven i faget, sier Melnæs.

Det har ikke lyktes NA24 å komme i kontakt med Knut Haavik.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler