Gå til sidens hovedinnhold

Her er Netflix nye TV-serie

Bli med og vinn kule premier.

Streamingstjenesten Netflix ble lansert i Norge med brask og bram i oktober 2012.

I tillegg til å tilby flere tusen titler innen film og TV, har de også begynt å lansere egenproduserte TV-serier.

Deres første Netflix-serie, «House of Cards» med Kevin Spacey i hovedrollen, ble lansert tidligere i år, og ble raskt en suksess både hos kritikere og seere. «House of Cards» var også historisk med tanke på at alle av sesongens 13 episoder ble gjort tilgjengelig hos Netflix samme dag.

Streamingstjeneste har lovet flere egenproduserte produkter, og fredag 19. april er det duket for premiere på deres nyeste TV-serie, «Hemlock Grove».

Også denne gangen blir alle episodene av serien gjort tilgjengelig for publikum med en gang.

HTML EMBED

Handlingen i «Hemlock Grove» finner sted i en gammel industriby i delstaten Pennsylvania, der en 17 år gammel jente blir funnet brutalt myrdet. Gjennom etterforskningen viser det seg raskt at alt er ikke som det skal i den lille byen, og at flere enn én av innbyggerne har noe å skjule for omverden.

Serien er basert på en bok av Brian McGreevy med samme navn, og på produsentsiden finner vi blant annet horrorregissør, Eli Roth.

I forbindelse med premieren gir Side3 og Netflix bort seks måneders gratis abonnement på streamingstjenesten, og en rekke kule effekter fra TV-serien til fem heldige lesere. Du deltar i konkurransen på Facebook. Klikk deg inn her.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken