Det er ikke alltid slik at man rekker å komme seg tidsnok hjem til et program, og andre ganger kan det rett og slett være slik at man vil se ting på nytt. Her er en guide til hvordan du kan få med deg tv-programmene.

NRK Nett-tv
Å si at NRK har et rikholdig arkiv er som å si at det finnes en eller annen bok på biblioteket. Problemet til NRKs Nett-TV er mer å finne fram i alt det som finnes der. Av ting du kan finne er Juntafil på P3 (lydmessig), klipp fra eldre programmer og fra nye. Ikke alle gamle programmer finnes i fullstendige utgaver, men du kan finne mange av de nye (som Nytt på Nytt m.v.). Det er lite av serier som du vil finne på NRK. Det er gratis å bruke NRKs nett-tv siden noen i din familie (eller du selv) sannsynligvis har betalt lisens.
Her finner du NRK Nett-tv

TV 2 Sumo
Her finner du serier som 24, programmer som Idol og Skal vi Danse, Senkveld og Jakten på kjærligheten. TV 2s Sumo gir deg hele serier og et stort arkiv. Problemet for mange er at TV 2 Sumo koster penger, men klarer du å få overbevist noen rundt deg om at det kan være en god investering (Nyhetskanalen direkte, Hotel Cæsar etc) eller betaler selv har du mange timer med underholdning. Det er gratis å se musikkvideoer, fotballklipp, God morgen, Norge! og en del humorklipp. Å ha tilgang en uke koster 39 kroner, mens det koster 95 kroner i måneden. For ett år koster det 895 kroner.
Her finner du TV 2 Sumo

TVNorge
Hos TVNorge skal du lete godt for å finne deres web-tv, men den er der. Enkelte av programmene legges ut, mens det er aller mest å finne i arkivet.
Her finner du TV Norges nett-tv

TV3
På TV 3 kan du se Top Model, Den rette for Tor og en del annet helt gratis i deres web-tv. Du finner den fra forsiden deres. Her finner du TV 3 (se etter link til web-tv)

Canal Plus
Du kan se filmer og sport fra Canalplus på nett. Tjenesten kan være bittelitt ustabil (når den starter virker alt), og er ikke gratis. Du kan kjøpe filmpakker som flere filmer som du kan se for for eksempel 70 kroner.
Du finner Canalplus her

Internasjonalt finnes det også utrolig mange kanaler du kan se på - sjekk ut oversikten her.