Det finnes mange steder du kan finne musikkvideoer på nett uten at du må betale noe som helst.

Norsk
Det er litt vanskeligere å finne norske musikkvideoer på nett, men vi har plukket ut noen steder du kan finne norsk musikk.

Du kan for eksempel besøke vår videotjeneste Play hvor du kan se både amatører og profesjonelle. Under ser du et eksempel med Sandra Lyng Haugen som synger My Immortal på Idol:

HTML EMBED

Klikk her for å besøke Play

Et annet sted du kan kikke er TV 2 Sumo, som er web-tv-kanalen til TV 2. Der kan du blant annet finne mye musikk med både høy bilde-og lydkvalitet.

Klikk her for å høre Halo3-temaet framført av Sølvguttene og Ronni LeTekrø - du finner mer musikk fra God Morgen Norge til venstre i det vinduet du kommer til.

Det største utvalget finner du likevel hos NRK på deres nett-tv. Her kan du mellom mye som ikke er ganske spesielt blant annet finne musikkvideoer, konserter og musikkprogrammer. Bruk menyen til venstre.

Klikk her for NRK nett-tv

MTV
Ikke overrskende kan du også på nett få med deg MTV. Det er mye annet innemellom musikken, men her kan du se musikkvideoer før du får gjort det andre steder.
Sjekk ut MTV Overdrive her

I utlandet
Det finnes mange internasjonale leverandører av musikkvideoer, noen med lav kvalitet og noen med høy. Enkelte er ikke alltid helt lovlige, mens andre er like lovlige som platebutikken.

Yahoo: Launch
Her kan du få musikkvideoer i super kvalitet og lyd som du kan sende ut over høyttalerne i full mundur. En utrolig god tjeneste som bare må sjekkes.
Sjekk siden her (trykk på music videos)

Youtube
Det er mange musikkvideoer på Youtube, men fordi mange av dem også er der ikke helt lovlig kan de fort forsvinne. I tillegg er ikke lyd-og bildekvaliteten like god som hos de over - men det er maaange der....
Sjekk ut musikk på Youtube her

Andre steder du kan finne musikkvideoer:
Kovideo.net
Myspace videos
Muvids - med tekster