(SIDE2): Kan du tenke deg noe mer irriterende enn at du har handlet kurven full i en genial nettutgave av en butikk vi ikke har her i landet, bare for å finne ut av de ikke vil sende tingene dine hjem til deg fordi du bor i Norge?

Løsningen er nær
Det er ekstremt frustrerende, og det ser det ut til at mange av dere også synes. Da Side2 for kort tid siden skrev om de kuleste sjappene på nett, kom det klare tilbakemeldinger da vi hadde linket til en butikk som dessverre ikke leverte til Norge.

Men, en ivrig Side2-leser kom med løsningen, og den heter JetCarrier.

Det er mulig den fungerer best på nettbutikker i USA, men det er jo lov å prøve seg på engelske og andre nettbutikker og.

Dette skriver JetCarrier selv: «Som kunde gis du muligheten til å bestille varer fra de fleste nordamerikanske butikker og få sendt varen til et av våre varelagre i USA.» Deretter skipper selskapet det videre til Norge.

Her finner du en forklaring på hvordan du skal gjøre det.

Hvor mye det koster kan du se på denne prislisten.

Åpner shoppemuligheter
Dermed kan du handle fritt på nettsteder som Mumontherun som selger Plus Size-undertøy, Little Monkey som selger babytøy, og Nuflo Streetwear i Brooklyn New York.

PS: I tillegg har flere Side2-lesere tipset oss om denne siden som hun har prøvd som visstnok fungerer på noenlunde samme måte.

Her finner du en stor oversikt over mer eller mindre alle type nettbutikker i USA.

Her er en annen oversikt, hvor du kan søke etter stat og hva du er ute etter.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!